HOEVE BIJ VOSSELEN

De omgeving

Hoeve bij Vosselen

Hoeve bij Vosselen ligt in de Peel, in het buitengebied van de gemeente Asten. Onze Bed & Breakfast ligt op knooppuntenroutes voor fietsers, wandelaars en mountainbikers. In de nabije omgeving liggen de Oostappense Heide, de Grote Peel, het Dennendijkse Broekbos en de Strabrechtse Heide. Voor golfers is er Het Woold: een natuurgebied met een golfbaan in Asten-Heusden.

De Peelregio is een belangrijke regio voor de paardensport. In Asten en omstreken worden regelmatig grote shows en belangrijke wedstrijden georganiseerd. Paardenliefhebbers zijn graag geziene gasten bij Hoeve bij Vosselen. Met of zonder hun viervoeter!

Hoeve bij Vosselen

Het dorp Asten kent een aantal interessante musea en bezienswaardigheden, zoals het Museum Klok & Peel en de Jan Paagman Sterrenwacht. Verder vind je er winkels, restaurants en gezellige kroegjes. Alle basisvoorzieningen (supermarkt, kapper, etc) zijn aanwezig. Zoek je een bijzondere locatie voor je bruiloft of (familie-)event? Surf dan eens naar In de Gloria of Innesto Asten.

Liever wat stadse fratsen? Op een steenworp afstand ligt de innovatieve designstad Eindhoven. Hier vind je musea, bioscopen, theaters, uitgaansgelegenheden en winkels bij de vleet!

In de gastenkamer liggen flyers en brochures met wandel- en fietsroutes en toeristische informatie. Vraag Ilse gerust om tips of advies. Zij is geboren en getogen in de Peel, kent overal de weg en weet de beste adresjes.

De Peel

Wandelen en fietsen in De Peel
Wandelen in het prachtige natuurgebied De Peel. Wandelroutes zijn bij ons te verkrijgen of via de website van Het Land van de Peel

Golfbaan Het Woold

Golfbaan Het Woold in Asten Heusden
Het Woold is een natuurgebied met een golfbaan. En niet andersom. Nieuwsgierig waarom dat zo is? Bezoek de website!

Strabrechtse Heide

De Strabrechtse Heide
De Strabrechtse Heide is een natuurgebied van ca. 1500 ha in de Nederlandse gemeenten Heeze-Leende, Someren en Geldrop-Mierlo

Museum Klok en Peel

Museum Klok & De Peel Asten
De historie van de Peel. Het museum beschikt tevens over de omvangrijkste bibliotheek en documentatie ter wereld op het gebied van klokken. Bezoek de website!