Hoeve bij Vosselen

HOEVE BIJ VOSSELEN

Onze kamers

De Opkamer

De opkamer heeft een zithoek.
De Opkamer is onze oogappel! Deze sfeervolle ruime kamer bestaat uit twee delen: een slaapgedeelte op vloerniveau met een kingsize bed, en een hoger gelegen gedeelte met een gezellig zitje waar je tv kunt kijken. Ook deze kamer heeft een eigen badkamer en toilet, gelegen aan de overzijde van de gastenkamer.

Het bed is voorzien van een matras van topkwaliteit en extra zacht, hypoallergeen beddengoed. In de hoek bevindt zich een comfortabele wastafel. In de opkamer zijn verschillende legkasten aanwezig, een kledingrek, badjassen en slippers. De badkamer is voorzien van handdoeken, shampoo, douchegel en een haardroger. Ook in de Opkamer zijn airco en verwarming naar believen in te stellen.

€ 95,- per nacht

 

De Voorkamer

De voorkamer heeft een eigen halletje
De voorkamer is licht en stijlvol en voorzien van een eigen kluis, een tv-toestel, een zitje met twee stoelen en een wastafel. Gelegen aan de voorkant van het huis heb je een mooi uitzicht over het boerenland. Er is een kleine legkast en een kapstok. De voorkamer heeft bovendien een eigen halletje. Daardoor is ook deze kamer prima geschikt voor gasten met een hond, die in het halletje kan verblijven.

Het kingsize bed heeft een matras van de beste kwaliteit en fluweelzacht, hypoallergeen beddengoed voor een perfecte nachtrust. Airco en verwarming zijn naar believen in te stellen. Badkamer en toilet liggen en suite en zijn voorzien van slippers, handdoeken, shampoo, douchegel en een haardroger.

€ 95,- per nacht

De Tuinkamer

De tuinkamer heeft een privé terras

Wil je graag wat extra privacy, kies dan onze Tuinkamer. Deze kamer heeft openslaande deuren naar een eigen terrasje waar je ongestoord kunt bivakkeren. De Tuinkamer kijkt uit op de tuin, heeft een eigen ingang en is prima geschikt voor gasten met een hond.

Het kingsize bed heeft een matras van de beste kwaliteit en heeft extra zacht, hypoallergeen beddengoed. Airco en verwarming zijn naar wens in te stellen. Er is een tafel met twee stoelen (prima om te gebruiken als werkplek) en een legkast voor kleding. Natuurlijk ontbreekt de tv niet die je vanuit je bed kunt bedienen. Badkamer en toilet liggen en suite en zijn uitgerust met slippers, handdoeken, shampoo, douchegel en een haardroger.

€ 95,- per nacht