HOEVE BIJ VOSSELEN

Overnachten & informatie

B&B Asten - Hoeve bij Vosselen

Tarieven

Overnachting  €95,- /kamer
Ontbijt €10,- p.p.
Toeristenbelasting €2,35
Overnachting hond €5,-
Overnachting paard €25,-

In- en uitchecken

Inchecken vanaf 15:00 uur.
Uitchecken tot 11:00 uur de volgende ochtend.

Roken

Binnen is roken niet toegestaan, buiten wel.

Wifi

Wifi is overal in de hoeve en op het terras gratis beschikbaar.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet staat voor je klaar tussen 08:00 uur en 10:00 uur en bestaat uit:

  • afgebakken broodjes, gesneden volkorenbrood en crackers
  • boter, kaas, vleeswaren, honing en jam
  • yoghurt
  • vers fruit
  • een vers scharreleitje van eigen kip
  • thee, koffie, cappuccino, jus d’orange

Mocht je speciale wensen hebben i.v.m. een dieet of allergie, laat het ons weten. Glutenvrij brood is verkrijgbaar voor € 2,50 extra. In goed overleg kan van het tijdstip worden afgeweken.

B&B Asten - Hoeve bij Vosselen

PARKEREN EN opLADEN

Je kunt op het terrein van Hoeve bij Vosselen gratis je auto parkeren. Elektrisch laden met een batch is mogelijk. Ook hebben we een overdekte fietsenstalling. Voor €5,-  kunnen hier elektrische fietsen worden opgeladen.

Honden en paarden

Honden zijn welkom en hier vragen we €5,- extra voor. Paarden  zijn welkom in overleg. Hoeve bij Vosselen beschikt over een paardenstalling.

WASMACHINE

Gebruik van wasmachine en droger is mogelijk voor €10,- per wasbeurt.

Duurzaamheid

Hoeve bij Vosselen streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te functioneren. We wekken onze energie op met zonnepanelen. Elke kamer is voorzien van een warmtepomp die zelf te bedienen is voor warmte in de winter en koelte in de zomer. Verder gooien we zo min mogelijk weg en kiezen we altijd voor duurzame spullen en materialen. Een laadpaal voor elektrische auto’s is op het terrein aanwezig.

ATELIER APETROTS

Atelier Apetrots is de creatieve ruimte op het erf van Hoeve bij Vosselen. Hier komen groepjes kinderen vrijuit knutselen onder de bezielende leiding van Monique Linders.
Het atelier kan geboekt worden voor kinderfeestjes, maar natuurlijk ook gewoon voor de lol. Ook gasten van onze bed & breakfast kunnen hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld als je een bruiloft hebt en je kinderen een paar uurtjes in goede handen wil achterlaten.
Heb je interesse of een vraag? Neem contact op met Monique: 06-28590312 of kijk op haar Instagram account.

Yoga studio

Ook biedt Hoeve bij Vosselen onderdak aan Yoga Studio Pleun Sonnemans. Pleun neemt je in haar Yin-lessen graag mee om echt te (leren) ontspannen. Zelfbewustzijn, verbinding, ademhaling, compassie, zachtheid en vertrouwen staan centraal.
Wil je hier gebruik van maken, neem dan voor meer informatie, tijden en tarieven contact op met Pleun via het e-mail adres: pleun.sonnemans@hotmail.com.  Of neem contact op via haar Instagram account.

…En Ilse zorgt voor een heerlijk ontbijt